Dámské a pánské kožené peněženky Lagen

Tradiční český dodavatel kožené galanterie Lagen nabízí zejména kvalitní dámské a pánské kožené peněženky. V nabídce jsou ale např. i kožené klíčenky, etue, spisovky, pouzdra a další produkty.

Značka Lagen je ve světě peněženek synonymem kvality materiálů a dílenského zpracování. Tato značka se těší čím dál větší oblibě. Pouhým omakem poznáte, že se jedná o peněženky vyrobené z kvalitních usní. Na výběr jsou dámské i pánské peněženky. Mezi nejoblíbenější pánské modely patří peněženky vyrobené z hladké usně, broušené usně, či přírodně činěné usně (na dražších modelech). Nejprodávanější barvou je černá a následuje hnědá. Pánské peněženky jsou klasických rozměrů, ale v nabídce jsou i menší peněženky a dolarovky. Pro dámy nabízíme peněženky kratší i delší. Co se týče materiálu, tak se opět hojně prodávají modely v broušené, či hladké úpravě. Novinkou v nabídce Lagen jsou penály i kratší kožené peněženky v tzv. krokodýlí úpravě. V těchto modelech se nejvíce prodává barvo bordó, či červená.


Zpět na články

Vše skladem

Ihned k odeslání

Doprava zdarma od 1 499 Kč

Snadné vrácení a výměna

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů:

Chrome
Google
Edge
Microsoft
Firefox
Mozilla Foundation
Opera
Opera Software