Dětská obuv D.D.STEP

Značka D.D.STEP je jedna ze známých evropských značek zabývající se výrobou kvalitní dětské obuvi. V nabídce D.D.STEP je zastoupena jak standardní konstrukce, tak barefoot.

Boty D.D. STEP mají jedinečný design, který je určen pro dětský svět. Krásné barvy a vyšívané motivy na botičkách jsou nezaměnitelné. V sortimentu najdete také poutavé botičky s led diodami, které problikávají při došlapu. Modely často mají i bezpečnostní reflexní prvky pro větší viditelnost a bezpečnost dětí a další vychytávky.

K výrobě jsou používány kvalitní materiály, testované i v české laboratoři. Stélky jsou modelovány tak, aby byly anatomicky správně, navíc je u většiny modelů možnost vyjmutí stélky.

Jak vybrat velikost obuvi D.D. STEP, nebo jiné značky? Nejspolehlivější způsob je *správně naměřit délku chodidla dítěte a po přidání nadměrku (obecně jsou doporučované nadměrky v rozmezí 0,6-1,2cm – ideál je často uváděn většinou mezi 0,7-1 cm) porovnat se skutečnou délkou stélky u jednotlivých modelů. Pozor, je zapotřebí mít údaj přímo k modelové řadě, který uvádíme v popisu produktu, pokud údaj chybí, neváhejte se nás zeptat. Délka stélky se může lišit i v rámci stejné značky. Pokud i přes to budete mít pocit, že dítěti boty nepadnou, velmi rádi Vám velikost vyměníme, nebo můžete nepoužité do 14 dnů vrátit bez udání důvodu.

*Nejlépe se měří délka chodidla na speciálních měřidlech, nebo obkreslením nohy dítěte na papír, když dítě stojí zády ke zdi (paty doléhají na zeď). Nejdelší naměřená délka s přidaným nadměrkem by pak měl být směrodatný údaj pro výběr velikosti obuvi. Víme, že změřit takto nohu např. malému dítěti s přesností na milimetry, nemusí být žádný med.

Vše od značky D.D.STEP na našem eshopu najdete zde:

https://www.texevo.cz/znacky/d-d-step


Zpět na články

Vše skladem

Ihned k odeslání

Doprava zdarma od 1 499 Kč

Snadné vrácení a výměna

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů:

Chrome
Google
Edge
Microsoft
Firefox
Mozilla Foundation
Opera
Opera Software