Doručení zásilky do Vánoc

Do kdy musím objednávku odeslat, aby dorazila včas? Mohu vrátit zboží po Vánocích v případě nevhodného dárku?

Na všechny objednávky nyní prodlužujeme dobu, kdy můžete nové zboží vyměnit a to do 10.1.2021. Nemusíte se tedy obávat nevhodného dárku. Bez problému vyměníme.

Každý rok je největší tlak na přepravce i eshopy před Vánoci, proto je třeba počítat s delší, než běžnou dodací dobou. Připravili jsme pro Vás přehled, podle kterého můžeme předpovědět, do kdy je nutné objednat zboží, aby zásilka dorazila včas na Vánoce.

Doba doručení podle dopravce:

Česká pošta:

Při platbě na dobírku doručíme do Vánoc při objednávce do 17.12. do 10 hod. Pozdější objednávky již nemusí být doručeny do Vánoc. Při platbě převodem záleží na tom, kdy k nám dorazí platba a kdy ji spárujeme – pro větší jistotu je nutné odeslat platbu na BÚ již 16.12.

Geis/DPD:

Při platbě na dobírku doručíme do Vánoc při objednávce do 17.12. do 11 hod. Pozdější objednávky po domluvě a zjištění aktuální situace.

Vyzvednutí na prodejně:

Nejlépe objednat do 16.12., můžeme doručit i u pozdějších objednávek, ale je třeba se osobně dotázat na konkrétní produkt, některé produkty mohou již být naskladněny na vybrané prodejně, nebo je stihneme dopravit na požadovanou prodejnu včas i v případě pozdějších objednávek.

Veselé Vánoce přeje kolektiv firmy Texevo :)


Zpět na články

Vše skladem

Ihned k odeslání

Doprava zdarma od 1 499 Kč

Snadné vrácení a výměna

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů:

Chrome
Google
Edge
Microsoft
Firefox
Mozilla Foundation
Opera
Opera Software