Jednoduchá výměna, nebo vrácení zboží přes Zásilkovnu

Pokud si nejste jistí, zda učinit objednávku, či se bojíte, že nesprávně vyberete velikost, tak pro Vás máme dobrou zprávu. Zjednodušili a zlevnili jsme proces vrácení a výměny zboží!

Nově postačí vrácené zboží vhodně zabalit, přidat vyplněný formulář, donést na Zásilkovnu a sdělit kód (formulář naleznete vytisknutý v balíčku se zbožím, nebo v obchodních podmínkách na konci). Obsluha podacího místa Zásilkovny následně balík pošle zpět k nám. Ať už požadujete výměnu zboží a velikosti, nebo si budete přát odstoupit od kupní smlouvy a vrátit peníze.

Tuto službu dotujeme a je proto výrazně levnější a jednodušší, než kdyby jste posílali zboží zpět plně na vlastní náklady. K červnu 2023 je námi služba zpoplatněna 60,- Kč (částku Vám odečteme od hodnoty vráceného zboží, takže na Zásilkovně nebudete v moment odeslání platit nic)

K tomu ještě přípomínáme, že dle zákona Vám při vrácení zboží, vracíme hodnotu celé objednávky včetně částek za dopravu i dobírku.

Modelový příklad:
Zákazník objedná obuv za 999,- Kč (v dobu kdy píšeme tento článek, je doručení zdarma od 1499,- Kč)
Zvolí si doručení do Zásilkovny za 49,- Kč a jako způsob zvolí platbu dobírkou zpoplatněný 40,- Kč
Celkem tedy 1088,- Kč

Zákazník bohužel přijde na to, že obuv z nějakého důvodu není vhodná a bude chtít zboží vrátit s požadavkem na vrácení peněz (14 denní lhůta pro vrácení zboží)

*Uplatní tedy novou možnost zpětného vrácení přes Zásilkovnu se sdělením kodu obsluze.

Jakmile k nám zásilka dorazí (cca po 2 prac. dnech), tak začneme zpracovávat požadavek na vrácení peněz, cca další 1-5 pracovních dní.

Částka, kterou budeme vracet na zákazníkův bankovní účet je: 
1088,- Kč - 60,- Kč (poplatek za využití služby zpětného zaslání přes Zásilkovnu) = 1028,- Kč.

Náš eshop tedy ponese v případě vrácení zboží valnou většinu nákladů spojeným s dopravným. Samotné zpětné odeslání pomocí Zásilkovny a kódu je navíc velmi jednoduché a rychlé.

V případě výměny zboží za jinou velikost/zboží nebudeme poplatek za zpětné vrácení přes Zásilkovnu s naším kodem požadovat v případě, že se bude jednat o zboží v hodnotě alespoň 1499,- Kč. Následné doručení vyměněného zboží zpět k zákazníkovi na výdejní místo je zdarma.  Doručení a následná výměna velikosti je v takovém případě pro zákazníka bez nákladů na dopravu (s výjimkou poplatku za dobírku 40,- Kč).

Samozřejmostí je také možnost bezplatného vrácení zboží osobně na našich kamenných prodejnách.

Toť vše a budeme se těšit na Vaši objednávku :).

S pozdravem a přáním pěkného dne
Tým eshopu Texevo.cz

 


Zpět na články

Vše skladem

Ihned k odeslání

Doprava zdarma od 1 499 Kč

Snadné vrácení a výměna

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů:

Chrome
Google
Edge
Microsoft
Firefox
Mozilla Foundation
Opera
Opera Software